BURRIACXTREM 2017

 

El Grup de Muntanya d'Argentona, us presenta les activitats que durem a terme aquest 2017 dins la 15ª edició de la BurriacXtrem.

A diferència de l'any passat que vàrem tenir un cap de setmana de trail-runnig, per motius logístics i pensant en els participants, hem diposat les curses en dos diumenges les activitats que organitzàvem dissabte.

El diumenge 12 de novembre al matí, tindrem la tercera edició de la TOP ROCK, cursa vertical, que portarà als corredors a enfilar-se fins al Castell de Burriac, símbol i eix vertebrador, des de la primera edició de la nostra cursa, d’aquest gran esdeveniment esportiu. I pels amants dels gossos, el mateix matí del diumenge, podran gaudir de la tercera edició de la CaniXtrem.

El dissabte dia 18 de novembre a la tarda, pels més petits de la casa i amb diferents categories i recorreguts depenent de les edats, farem la segona edició de la CORRE-CUITA, cursa infantil urbana pels carrers d’Argentona.

Cal destacar el gran èxit i acollida que va tenir aquesta cursa en la seva primera edició.

El diumenge dia 19 de novembre al matí, organitzem la 15a cursa de muntanya Castell de Burriac "trofeu Pere Asturiano". Com els quatre darrers anys, oferim la possibilitat de córrer tres distàncies.

BURRIACXTREM-42

la 4a. edició de la Marató de Muntanya del Maresme

BURRIACXTREM-25

un circuit de 25 km

BURRIACXTREM-15

un circuit de 15 km

Nosaltres pensem que oferint aquests tres circuits s’obre molt més el ventall dels possibles participants en la 15a cursa de muntanya Castell de Burriac "trofeu Pere Asturiano".

Des de la presentació de “LA MARATÓ DE MUNTANYA DEL MARESME” ara ja fa tres anys, aquest circuit ha estat una gran aposta per a nosaltres, per a la gent del Grup de Muntanya d’Argentona, i un gran salt qualitatiu molt important per aquesta prova, per a la BURRIAC XTREM, ja que, des de la seva primera edició, l’han confirmat com una de les maratons per muntanya més espectaculars de la nostra comarca. Nosaltres no defallirem perquè això continuï així.

És per això que hem pensat en un obsequi especial per a tots els inscrits a la MARATÓ de la BURRIACXTREM 2017: uns mitjons de la marca ENFORMA model RUNNING PRO ACTIVE 96% poliamida, 6% Lycra i fibres NYLCARE antibacterianes a base de ions de plata i tractat amb BODYFRESH per eliminar males olors i personalitzats amb el logotip de la cursa.

També hem pensat en un obsequi especial per a cada un dels participants de les tres curses de la BURRIACXTREM: una fotografia digital en alta resolució del reconegut fotògraf www.jordisantacana.cat que podreu descarregar-vos a través d’un enllaç que trobareu a la nostra web.

Tots els participants de totes les curses seran obsequiats amb una samarreta tècnica personalitzada de la marca MIZZUNO.

Volem donar gràcies a l'esforç de tots els membres de la nostra entitat, de les persones i empreses que hi col·laboren incondicionalment, per fer que la BURRIACXTREM sigui una de les curses més valorades dins el mon del trail-running.

 

Us desitgem una molt bona BURRIAC XTREM 2017!!

DIUMENGE 12 NOVEMBRE

9h CANIXTREM

11h TOP ROK

DISSABTE 18 NOVEMBRE

RECOLLIDA DORSALS ( BURRIACXTREM 42-25-15 ) BIBLIOTECA MUNICIPAL 17h – 20h

17h CORRECUITA

DIUMENGE 19 NOVEMBRE

RECOLLIDA DE DORSALS ( BURRIACXTREM 42-25-15 ) BIBLIOTECA MUNICIPAL 06h – 10h

SORTIDES

8h BURRIACXTREM 42

9hBURRIACXTREM15

10h BURRIACXTREM 25

Els recorreguts de lestres curses transcorren íntegrament pels termes municipals d’Argentona, Òrrius i Cabrera de Mar, dins del parc natural de la Serralada del Litoral, gaudint una vegada més del tresor incomparable del nostre entorn de bosc mediterrani, pins, sureres, flora i fauna,però sobretot camins i corriols que ens faran xalar de valent fins aarribar al nostre punt de referència i que dóna nom a la nostra cursa, el turó de BURRIAC 388 mts. i el punt més alt el turó de CELLECS 536 mts. Entremig un continu pujar i baixar corriols que ens portaran desde la sortida a la Plaça Nova cap al Rocar d’en Serra, la Font d’en Quico, la font del Gabaix, Can Patota, Òrrius, Turo d’Aquenza, Vall de Riudemeia,Sant Bartomeu, Turó de Cellecs, Pedra del Llamp, Coll de Porc, la Bestia, TuróCires, Creu de L’Abella, Castell de Burriac i El Pujolar, amb una vista sobre Argentona que ja no perdrem fins a l’arribada a la Plaça Nova.

Aquest any com a novetattindrem controls de pas online KM-21 Sant Bartomeu i Turo Matacabres KM-32KM-15 KM-5que podrem seguir desde les pantalles col·locades a la sortida.

CRONOESCALADA AL CASTELL

Com a novetat hem introduit un tram cronometrat dintre el recorregur de les tres curses,seran 0.53 KM amb 133 mts.de desnivell positiu, del corriol d’arrels que puja desde darrera el manantial de Cabrera fins a dalt del Castell de Burriac “LA PUJADA LES BRUIXES DE BURRIAC” amb un premi especial pel més ràpid tant masculí com femení: una PALETILLA gentilesa de CARNS SELECTES PILAR.

També hem incorporat al llarg de tots els circuits diferents trams de STRAVA.

BURRIACXTREM 42-25-15 sortida i arribada a la Plaça Nova d’Argentona

BURRIACXTREM 42 – 42 KM – 2.030 mts.

Sortida 8h del matí amb un temps màxim 7 h. (14,00h)

CP-1 KM21 SANT BARTOMEU temps de tall 3.30 h. (11,30h)

CP-2 KM 32 TURÓ MATACABRES temps de tall 5.30 h. (13,30h)

AVITUALLAMENTS

Aquest any hem incorporat un avituallament més dintre del poble d’ÒRRIUS amb el que guanyarem un punt de suport pels corredors de la Marató i la possibilitat de fer la cursa sensemotxilla.

AV-1 FONT D’EN QUICO

AV-2 CAN ALTAFULLA

AV-3 ÒRRIUS

AV-4 VALL DE RIUDEMEIA

AV-5 SANT BARTOMEU

AV-6PEDRA DEL LLAMP

AV-7 TURÓ MATACABRES

AV-8 BURRIAC

BURRIACXTREM 15 – 15 KM – 850 mts.

Sortida a les 9 h del matí amb un temps màxim de 3 h.

CP- 2 KM 5TURÓ MATACABRES temps de tall 1,30 h. (10,30h)

AVITUALLAMENTS

AV-6 TURÓ MATACABRES

AV-7 BURRIAC

BURRIACXTREM 25 – 25 KM – 1.250 mts. +

Sortida a les 10 h del mati amb un temps màxim 4,15 h.

CP-2 KM-15 TURÓ MATACABRES temps de tall 2.30 h. (12,30 h)

AVITUALLAMENTS

AV-1 FONT D’EN QUICO

AV-2 CAN ALTAFULLA

AV-6 TURÓ MATACABRES

AV-7 BURRIAC

Està totalment prohibit sortirfora del traçat senyalitzat.

Tots els avituallaments estan indistintament previstos de líquids o líquids i sòlids, estant tots a disposició de tots els corredors inscrits a la BURRIACXTREM.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es formalitzaran únicament i exclusivament a la pàgina web GRUP DE MUNTANYA D’ARGENTONAwww.gmargentona.com

El cost de les inscripcions és:

BURRIACXTREM 42 40 €

BURRIACXTREM 2530 €

BURRIACXTREM 15 25€

Els socis del GRUP MUNTANYA ARGENTONA tenen un descompte de 5 € en qualsevol inscripció de les curses del cap de setmana.

L’edat mínima per a poder participar és de 18 anys. Caldràautorització del pare, mare o tutor legal explícita a tal efecte si algun menorsol·licita participar.

La inscripció a la cursa dóna dret a fer servirtota la infraestructura que l’organització posa al servei dels participants:guarda-roba, vestuaris, dutxa, serveis de físio, etc.

PROTECCIÓ DE DADES

D’acord amb la llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, totes les dades dels participants seranincloses en un fitxer privat propietat dels organitzadors amb la finalitat exclusiva de la gestió de la prova. Els participants donen el seu consentiment perquè les seves dades personals siguin publicades a les llistes d’inscrits.

DRETS D’IMATGE

Tots els corredors renuncien als seus drets d’imatge durant la cursa.L’organitzaciópodràutilitzar les imatges de la cursa per motius d’interès propi.

L’acceptació d’aquest reglament implica obligatòriament que el participant autoritza a l’organització de la BURRIACXTREM a la realització de fotografies i filmació de la seva participacióen la BURRIACXTREM 2017 i en dóna el seu consentiment per la seva explotació comercial i publicitària.

La formalització de la inscripció implica tambél’acceptació d’aquest reglament.

 1. En els tres circuits de la BURRIACXTREMestà previst diferents controls de pas distribuïtsestratègicament, tots els corredors estan obligats a passar per tots aquests punts de control de pas establerts. En cas de no fer-ho el corredor quedaràexclòs de les classificacions.

 2. L’organització es reserva el dret de col·locar controls de pas sorpresa al llarg dels tres circuits de la BURRIACXTREM.

 3. Els corredors que arribin al control de pas superat el temps de tall establert, s’hauran de treure el dorsal i abandonar la cursa. Els corredors que no superin el tall i decideixin continuar ho faran sota la seva responsabilitat.

 4. És responsabilitat del corredor portar l’equip i material necessari per afrontar aquesta prova.

 5. Tots els corredors han de saber que estan en perfectes condicions físiques per afrontar una prova d’aquestes característiques.

 6. És obligatori per tots els participants seguir les instruccions donades per qualsevol membre de l’organització de la BURRIACXTREM. La no acceptació de les directrius de seguretat significaràl’exclusió del corredor de la cursa.

 7. Tots els corredors tenen l’obligaciód’assistir i comunicar al control més pròxim qualsevol incident que hagin observat, en cas de no fer-hoseranexclosos de la prova.

 8. Els corredors que decideixin abandonar la prova tenen l’obligació de comunicar-ho al control de pas méspròxim on es produeixi la retirada.

 9. El corredor és el responsable de validar els temps de pas i arribada a meta fent ús del sistema de cronometratge que l’organització de la BURRIACXTREM tingui establert.

 10. El dorsal s’ha de portar en un lloc visible i sense manipulacions, amb el risc que qui no ho faci seràexclòs de les classificacions.

 11. Els tres itineraris estaran degudament senyalitzats amb cintes de color blanc amb el logotip de la BURRIACXTREM, fletxes de color groc, creus vermelles de prohibit el pas i controls de l’organització en els canvis de sentit.

 12. Qui no tingui cura o demostri actitud poc respectuosa anvers l’entorn natural on es desenvolupa la cursa podrà ser exclòs de la prova per l’organització.

 13. Els menors d’entre 14 i 18 anys elscaldrà per participar una autorització del pare, mare o tutor en el moment de recollir el dorsal.

 14. Els menors de 18 anys en cap cas seran autoritzats per participar en la BURRIACXTREM 42

 15. L’Organització no es fa responsable dels danys causats o patits pels corredors.

 16. Tots els avituallaments estaran previstos de contenidors per deixar les restessiguin orgàniques o gots de plàstic. Està completament prohibit llençar-ho fora d’aquesta zona que estarà degudament senyalitzada.

 17. Tot allò que no estigui previst en el present reglament queda sota la decisió de l’organització de la BURRIACXTREM

PREMIS I CATEGORIES ( PER A CADA CIRCUIT )

GENERAL: Primer/a, Segon/a, Tercer/a.

JUNIOR18-21 anys masculí i femení ( Premi al primer/a classificat de la categoria )

SENIOR 22-40 anys masculí i femení ( Premi al primer/a classificat de la categoria )

VETERANS 41-50 anys masculí i femení ( Premi al primer/a classificat de la categoria )

MASTER mes de 51 anys masculí i femení ( Premi al primer/a classificat de la categoria )

LOCAL soci/a GRUP MUNTANYA ARGENTONA ( Premi al primer/a classificat de la categoria )

COMARCA corredor/a del Maresme ( Premi al primer/a classificat de la categoria )

Els trofeus són acumulatius.

Entrega de premisa les 13 h.

SERVEIS

Serveis de primers auxilis i rescat durant tota la cursa.

Avituallaments en els tres itineraris per tots els participants, líquids i sòlids.

Servei de la Creu Roja a la zona d’arribada.

Servei de dutxes i vestuaris al pavelló Poliesportiu Municipal i Piscina Municipal.

Servei de guarda-roba a la Plaça Nova.

Aparcament gratuït a la zona esportiva.

Servei de Fisioteràpia a la plaça Nova.

Totes les curses tindran un corredor de tancament per garantir que no queda cap participant en el circuit.

CANIXTREM

SORTIDA/ARRIBADA FONT PICANT D’ARGENTONA

DORSALS, recollida de dorsals de 7,00h a 8,00h- imprescindible presentar DNI o NIE

REVISIÓ VETERINÀRIA dels gossos de 7,00h a 8,00h

SORTIDA: 9,00h. Sortides cada 30” en grups de 5

CIRCUIT 7,5 KM amb 396mts.+ i 376mts. –

El track estarà penjat a la web el mes de Setembre

TROFEUS als tres primers classificats masculins i femenins de la classificació general

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es formalitzaran únicament i exclusivament a la pàgina web GRUP DE MUNTANYA D’ARGENTONAwww.gmargentona.com

El cost de la inscripció serà de 15 €.

REGLAMENT

 1. Tots els corredors han de saber que estan en perfectes condicions físiques per afrontar una prova com aquesta.

 2. El material obligatori per participar en la CANIXTREM és l’arnes del gos+collargos+línia de tir amb amortidor+mosquetó de seguretat+arnes corredor.

 3. Hi haurà avituallament al KM-4 del circuit

 4. Els gossos que hi participin hauran d’acreditar cartilla sanitària oficial, amb les següents vacunes vigents: vacuna tetravalent i la vacuna antiràbica.Aquestes vacunes hauran de constar a la cartilla i estar signades per un veterinari oficial.

 5. Els gossos que participin en aquest esdeveniment hauran d’estar identificats mitjançant un microxip homologat, que constarà a la cartilla sanitària oficial. Es podrà comprovar en qualsevol moment mitjançant un detector de xips, que el número del xip de la cartilla coincideix amb el de l’animal.

 6. Els gossos agressius (no de raça perillosa) hauran de prendre la sortida en darrer lloc i amb morrió si fos necessari. El corredor haurà de prendre mesures per controlar-lo tant a la sortida com durant tot el recorregut.

 7. En cap moment es pot maltractar de forma física o verbal al gos.

 8. No es podrà sortir del circuit marcat ni rebre ajuda externa en el recorregut.

 9. El director de la cursa podrà desqualificar un equip i retirar-li el dorsal o aplicar penalitzacions que cregui convenients en cas de no complir alguns dels punts del reglament.

 10. Les femtes que puguin generar els gossosseran recollides per cada propietari o passejador amb bosses per aquest efecte.

 11. Els gossos participants en aquesta prova no podran ser menors d’1 any ni major de 10 anys.

 12. Els gossos participants en aquest esdeveniment no podran mostrar símptomes de malalties infeccioses, ni mostrar ferides, lesions o qualsevol tipus de patologia que li causi dolor, patiment, o que pugui afectar negativament la seva salut o la de la resta de gossos o persones.

 13. Hi haurà presència de veterinaris col·legiats mentre duri l’esdeveniment, que vetllaran perquè escomplexin aquestes mesures sanitàries i que resoldran qualsevol imprevist sanitari que pugui sorgir.

 14. Tots els corredors tenen l’obligació d’assistir i de comunicar qualsevol accident que hagin observat. En cas de no fer-ho seran desqualificats.

 15. Els corredors que decideixin retirar-se de la CANIEXTREM ho hauran de comunicar al personal de l’organització més proper.

 16. El corredor és responsable de validar els temps de sortida i meta fent ús del sistema de cronometratge que l’organització de la CANIXTREM estableixi.

 17. El dorsal haurà d’estar en un lloc visible i sense manipulació amb el risc de no fer-se quedar exclòs de les classificacions.

 18. L’itinerari estarà degudament senyalitzat amb cintes de color blanc amb logotips de BURRIACXTREM.

 19. Qui no tingui cura o demostri actitud poc respectuosa anvers l’entorn natural on es desenvolupa la cursa podrà ser exclòs de la prova per l’organització.

 20. Els menors d’entre 14 i 17 anys, els caldrà una autorització dels pares o tutors legals en el moment de recollir el dorsal.

 21. L’organització no es fa responsable dels danys causats o patits pels corredors.

 22. Tot allò que no estigui previst en aquest reglament, serà resolt per l’organització de la CANIXTREM.

PROTECCIÓ DE DADES

D’acord amb la llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, totes les dades dels participants seran incloses en un fitxer privat propietat dels organitzadors amb la finalitat exclusiva de la gestió de la prova. Els participants donen el seu consentiment que les seves dades personals siguin publicades a les llistes d’inscrits.

DRETS D’IMATGE

Tots els corredors renuncien als seus drets d’imatge durant la cursa, l’organitzaciópodràutilitzar les imatges de la cursa per motius d’interès propi.

L’acceptació d’aquest reglament implica obligatòriament que el participant autoritza a l’organització de la BURRIACXTREM a la realització de fotografies i filmació de la seva participació en la CANIXTREM 2017 i en dona el seu consentiment per la seva explotació comercial i publicitària.

La formalització de la inscripció implica tambél’acceptació d’aquest reglament.

CATEGORIES I PUNTUACIÓ

Les categories que puntuaran per la copa seran:

SENIOR

VETERANS

GOSSOS < 15 Kg

De cada una hi haurà masculí i femení i només es premiaran els primers. Per tant, en total hi haurà 6 premis de la copa.

Per puntuar a la copa és obligatori participar a totes les curses, sense possibilitat de descartar cap prova.

El sistema d’adjudicació de punts: PUNTS= temps primer classificat/temps participant * 100

TROFEUS als tres primers classificats masculins i femenins de la classificació general.

TOPROCK

CURSA VERTICAL

SORTIDA/ARRIBADA, FONT PICANT D’ARGENTONA

Entrega de dorsals i xip: 10,00h imprescindible presentar DNI o NIE.

La reunió informativa es farà a les 10,30h.

SORTIDA, 11,00h Sortida cronometrada cada 30”

CIRCUIT, 2.2 km 365 mts desnivell positiu

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es formalitzaran únicament i exclusivament a la pàgina web GRUP DE MUNTANYA D’ARGENTONAwww.gmargentona.com

El cost de la inscripció serà de 15 €

REGLAMENT

 1. És responsabilitat dels corredors portar l’equip i material adequat per fer aquesta cursa.

 2. Tots els participants han de saber que es troben en perfectes condicions físiques per poder afrontar una prova d’aquestes característiques.

 3. Tots els corredors tenen l’obligació de seguir les indicacions de qualsevol membre de l’organitzacióde la TOP ROCK. En cas de desobeir directrius de seguretat establertes per l’organització, el corredor serà desqualificat de la prova.

 4. Tots els corredors tenen l’obligació d’assistir i de comunicar qualsevol accident que hagin observat. En cas de no fer-ho seran desqualificats.

 5. El corredor que decideixi retirar-se de la TOP ROCK haurà de comunicar-ho al personal de l’organització més proper.

 6. El corredor és el responsable de validar el temps de sortida i arribada fent ús del sistema de cronometratge de l’organització que la TOP ROCK estableixi.

 7. El dorsal s’hauràde portar en un lloc visible i sense manipulació amb el risc de no fer-se quedar exclòs de les classificacions.

 8. L’itinerari estarà degudament senyalitzat amb cintes de color blanc amb logotips de BURRIACXTREM.

 9. Qui no tingui cura o demostri actitud poc respectuosa anvers l’entorn natural on es desenvolupa la cursa podrà ser exclòs de la proba per l’organització.

 10. Als menors d’entre 14 i 17 anys els caldrà una autorització dels pares o tutors legals en el moment de recollir el dorsal.

 11. L’organització no es fa responsable dels danys causats o patits pels corredors.

 12. Tot allò que no estigui previst en aquest reglament serà resolt per l’organització de la TOP ROCK.

TROFEUS

Trofeus als tres primers classificats masculí i femení de la classificació general

SERVEIS

Servei de Creu Roja a la zona d’arribada.

Servei de guarda-roba.

PROTECCIÓ DE DADES

D’acord amb la llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, totes les dades dels participants seran incloses en un fitxer privat propietat dels organitzadors amb la finalitat exclusiva de la gestió de la prova. Els participants donen el seu consentimentque les seves dades personals siguin publicades a les llistes d’inscrits.

DRETS D’IMATGE

Tots els corredors renuncien als seus drets d’imatge durant la cursa, l’organitzaciópodràutilitzar les imatges de la cursa per motius d’interès propi.

L’acceptació d’aquest reglament implica obligatòriament que el participant autoritza a l’organització de la BURRIACXTREM a la realització de fotografies i filmació de la seva participació en la TOPROCK i en dóna el seu consentiment per a la seva explotació comercial i publicitària.

La formalització de la inscripció implica tambél’acceptació d’aquest reglament.

CORRECUITA

CURSA INFANTIL

SORTIDA/ARRIBADA PLAÇA NOVA

Entrega dorsals, 16,00h

CATEGORIES

Fins a 4 anys

De 5 a 6 anys

De 7 a 12 anys

SORTIDA 17,00h per categories.

DISTANCIA: Tres recorreguts depenent categoria.

SAMARRETA, BUFF i MEDALLA per a tots els nens.

XOCOLATADA i GEGANTS a l’arribada.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es formalitzaran únicament i exclusivament a la pàgina web GRUP DE MUNTANYA D’ARGENTONAwww.gmargentona.com

El cost de la inscripció serà de 5 €

PROTECCIÓ DE DADES

D’acord amb la llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, totes les dades dels participants seran incloses en un fitxer privat propietat dels organitzadors amb la finalitat exclusiva de la gestió de la prova. Els participants donen el seu consentimentque les seves dades personals siguin publicades a les llistes d’inscrits.

DRETS D’IMATGE

Tots els corredors renuncien als seus drets d’imatge durant la cursa, l’organitzaciópodràutilitzar les imatges de la cursa per motius d’interès propi.

L’acceptació d’aquest reglament implica obligatòriament que el participant autoritza a l’organització de la BURRIACXTREM a la realització de fotografies i filmació de la seva participació en la CORRECUITA i en dóna el seu consentiment per a la seva explotació comercial i publicitària.

La formalització de la inscripció implica tambél’acceptació d’aquest reglament.