Benvinguts a la secció de ciclisme del GMA, Burriac Bikers.

Els nostres companys de Burriac Runners s’han fet grans i cada vegada hi ha més integrants que també practiquen tant bicicleta de muntanya com de carretera. És per aquest motiu que hem vist oportú obrir una nova secció, dedicada exclusivament al món del ciclisme.

Els integrants dels Burriac Bikers tenen un perfil ben diferent. Et pots trobar des de membres amb una elevada experiència dins aquest món, fins a integrants que el que busca és fugir de la rutina del trail i de tant en tant surt a rodar amb les dues rodes.

La modalitat que més es practica és el Cross-Country  (modelitat de BTT) i el Ciclisme de Carretera, tot i que hi ha qui es decanta per un rotllo més Enduro. Sigui com sigui, pujant, baixant o bé rodant, el nostre objectiu és comú: passar-ho bé pedalant.

BIKERSSS

Fer-se Burriac Biker:

Si fas curses i t’interessa tramitar la llicència federativa amb nosaltres, per  formar part de la secció de Ciclisme Burriac Bikers,  cal ser soci GMA ( Fes-te soci GMA) i que seguidament et posis en contacte amb Burriac Bikers – Runners via burriacrunners@gmail.com, informant-nos de la teva voluntat.

Si no competeixes i no et fa falta cap mena de llicència, ens pots escriure un correu i t’afegirem al grup de Whatsapp corresponent des d’on es programen sortides, es proposen quedades, curses per a tots els nivells, etc.

L’Equipació:

 

L’equipació bàsica consta d’un maillot i un culot com el que pots veure a la imatge.

BURRIAC-BIKERS

La botiga  Esports10  d’Argentona s’encarrega de la seva gestió i venda.

Repica Corriols:

Ja disposeu de tota l'informació de la Repica Corriols d'enguany:

Repica Corriols més informació

Ens pots trobar a: