RECORREGUT 2018

Enguany, a les 9:00h es donarà el tret de sortida amb uns primers metres neutralitzats fins a travessar la riera on donarem via lliure a que cadascú busqui el ritme que més li convingui.

Aprofitarem la banda de llevant per anar estirant el grup i entrar en els primers enllaços de corriols. Puja, baixa, puja, puja, baixa… I així fins al quilòmetre 15,5 on podrem recuperar forces per encarar la segona part del recorregut.

Deixarem enrera l’avituallament per un divertit descens que combia pista, arrels i corriols just abans d’endinsar-nos a la segona part de la jornada. Arribats a aquest punt, us deixarem una petita treva de 3,5 quilòmetres rodadors perquè pugueu encarar els durs trams de pujada que us tenim preparats.

Encara teniu algunes restes de torrons per cremar? És en el quilòmetre 20 aproximadament, on comença la “CronoStravada 2018, pujada al Turó d’Aquènça” per aquells que vulguin esprémer-se! Però “oju”… Que això no és tot! Ara, tocara baixar, refer-se i apretar de nou les dents per assolir el punt més alt del recorregut i on trobarem el segon avituallament. Concretament al quilòmetre 29,2.

Pareu, mengeu, beveu, refeu-vos i prepareu bé els frens de la bicicleta, ja que a continuació gaudireu d’un llarg descens que farà les delícies de qualsevol amant de la BTT.

Un cop a baix i ja arribats al quilòmetre 32, punt on hi haurà el control de pas (tall a les 12:30 h), entrarem a la part final de la cursa. Aquest, transcorrerà per camins, senders i corriols de la zona Nord d’Argentona, la qual ens permetrà finalitzar la jornada per un petit recorregut urbà fins a fer cap a la Plaça Nova, on us espera una bona i merescuda botifarra.