PromocióFira d’Entitats

18 d'abril de 2019by admin_GMArgentona220

El passat dia 6 d’abril de 2019, el Grup de Muntanya d’Argentona es present a la Fira d’Entitats d’Argentona a la Plaça Nova. A mes de tenir una paradeta d’informació, es va instal·lar un rocòdrom infantil portàtil de la FEEC, per nens de 6 a 12 anys.

Aquesta activitat s’emmarcà dins de la voluntat del GMA de posar en marxa una Escola de Muntanya per als infants, així com també un casal d’estiu. Totes aquestes activitats estarien relacionades sempre amb la natura i la muntanya, per tal de inculcar als mes petits, el respecte i l’estima al nostre entorn natural. Per això mateix ja hem posat en marxa les sortides familiars, que es faran un diumenge al mes, i seran sempre sortides pensades per a fer amb els nens. Us esperem a tots!!!! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *