Sortides familiarsSortida Familar 30 de gener de 2022

3 de febrer de 2022by admin_GMArgentona220

Aquest diumenge, 30 de gener, el Grup de muntanya d’Argentona ha iniciat les sortides familiars. Ens vam trobar a les 9 del matí a la Plaça Nova i vam anar per la muntanya, xino-xano, fins a Santa Helena d’Agell, a Cabrera de Mar. Pel camí ens vam aturar uns quants cops i vam parlar dels arbres, les formacions rocoses, els espais naturals, etc. En arribar a la Torre Amatller vam comentar els orígens i l’evolució dels usos d’aquesta casa de principis del segle passat. Un cop a l’ermita ens vam relaxar una estona i vam poder visitar-la per dins, on hi feien la missa de les onze. Vam gaudir de bona  temperatura i el solet ens va acompanyar tota la caminada. Cap a dos quarts d’una ja havíem arribat al poble. Vam fer una mica d’exercici i vam aprendre algunes coses que no sabiem. Grans i petits vam gaudit força. Fins a la propera. Salut i muntanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *