Sortides familiarsSORTIDA FAMILIAR 27 de març 2022

29 de març de 2022by admin_GMArgentona220

Avui la meteorologia ens ha regalat una treva i, després de força dies de pluja, els solet ens ha acompanyat tota la caminada. A les nou, ben puntuals, sortim de la Plaça Nova. Som una bona colla, vint-i-vuit humans i dos gossos. Aviat deixem l’asfalt i comencem a pujar. Trobem a mà esquerra la masia de Can Llei i una mica més amunt la de la Feu.  Seguim el corriol una bona estona fins que arribem a la Font d’en Cintet. Molts dels senderistes no l’havien vist mai, queda una mica amagada del circuit habitual. No raja. Ens asseiem i fem un mos i un glop d’aigua per a recuperar forces, només una estoneta. El bosc és espès i hem de mirar de no quedar enganxats a les bardisses. Seguim fins a la Font dels Castanyers de la Feu. Està força deteriorada però ens permet veure l’aigua al fons. Pugem cap al Pla dels Matxos i arribem al punt més alt de la sortida, el Turó de l’esquei d’en Ros.

En Jordi Ferrer, argentoní de pota negra, ens il·lustra sobre els aljubs que trobem de baixada i els seus usos en els bons temps de la vinya en aquestes contrades. 

Molts acabem la caminada en màniga curta. Arribem al poble cap a migdia i per arreu és respira un ambient festiu i de vida social. Grans i xics hem gaudit del passeig, ha estat un bon diumenge i ens hem quedat amb ganes de tornar-hi ben aviat. 

7,9 km i 350m de desnivell positiu.

Salut i muntanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *