Neteja i ConservacióJornada de neteja i sensibilització ambiental Let’s Clean Europe (7 de maig del 2022)

10 de maig de 2022by Contingut Blog0

El Grup de Muntanya d’Argentona junt amb el servei de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Argentona, el Consell per la República, Friday for Future i l’Institut d’Argentona i un grup de persones voluntàries, vam completar aquest dissabte 7 de maig una nova jornada Let’s Clean Europe, de sensibilització ambiental, conservació i neteja dels boscos i l’entorn natural.

Amb la participació de 96 voluntaris, es van recollir un total de 1.320 quilos de runes i deixalles. Cal subratllar especialment el volum de pneumàtics – 87 unitats que van sumar més de 600 quilos -, al voltant d’uns 200 quilos de rebuig i 230 de voluminosos.

Fem extensiva la crida de l’àrea de Medi Ambient a la col·laboració ciutadana en la detecció de furgonetes i vehicles de transport sospitosos que es mouen per la muntanya, per tal d’evitar aquests abocaments de grans volums, com és el cas dels pneumàtics, que se sospita provenen de tallers mecànics clandestins. En cas que us trobeu vehicles sospitosos al medi natural comuniqueu-ho a l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Argentona. Gràcies per la vostra col·laboració!

Des del Grup de Muntanya d’Argentona ús volem agrair la vostra ajuda & col·laboració. Ús esperem a la propera edició!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *