Neteja i ConservacióSenderismeSortides familiarsMarxa de les Fonts 2022 (15 de maig del 2022)

18 de maig de 2022by Contingut Blog0

La 25a edició de la Marxa de les Fonts ha comptat amb la participació de 250 persones.
Des del Grup de Muntanya fem una valoració positiva de la jornada. El canvi del punt de sortida al pati de l’escola Bernat de Riudemeia ha estat un encert i es podria mantenir en les pròximes edicions.
És una caminada de caràcter no competitiu, oberta a tothom amb unes mínimes condicions físiques. La marxa transcorre per camins i corriols oberts al públic degudament senyalitzats, amb tres recorreguts (7 km, 11,5 Km i 16 Km), es vol incentivar més la participació de les famílies, l’objectiu és que “els nens s’iniciïn a la muntanya, pensem que el futur està aquí i és el que hem de treballar”.

En finalitzar la marxa s’ha obsequiat a tots els participants amb un producte de proximitat elaborat a Argentona. Creiem que hem de fomentar el consum responsable no obsequiant amb productes que després no es fan servir i, alhora, fer-ho amb productes de proximitat i així contribuir en la millora del nostre entorn.

Participant en la Marxa de les Fonts també estàs contribuint en el manteniment i conservació de les Fonts d’Argentona, ja que una part de la inscripció va a parar al Grup de les Fonts que s’encarreguen de portar a terme aquesta tasca.

Gràcies a tots els que feu possible que any rere any puguem continuar donant continuïtat a aquesta iniciativa que ajuda en el manteniment de les fonts d’Argentona i puguem continuar contribuint en la millora del nostre entorn.

Tots junts cuidem del nostre entorn.

Salut i Muntanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *