SenderismeSORTIDA 16 d’Octubre – PUIG DE SANT AMAND (1.851m). Ripollès.

25 de novembre de 2022by Contingut Blog0

El diumenge 16 d’octubre, ens trobem a la Plaça Nova a les 6:00 del matí, per anar cap a Sant Joan de les Abadesses, Ogassa i Sant Martí d’Ogassa, on deixem els cotxes, i comencem a caminar cap al Refugi Sant Jordi i Coll de Jou. El camí s’enfila primer per prats, per continuar enmig de fageda i pineda per arribar al cim i la Creu de Sant Amand a 1834 m. Baixem per corriols al mig del bosc fins a Pla Pegot, on hi ha el monument homenatge a Lluís M. Xirinacs. Continuem per pista i agafem una drecera fins a trobar una antiga pista que acaba amb un corriol fins a Sant Martí.

La ruta és d’uns 10 km. i 570 m desnivell +.

Dificultat: FÀCIL.

Fa un dia esplèndid amb molta calor per l’època de l’any que és.

Salut i Muntanya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *