Neteja i ConservacióClean Up Day Argentona 2023

9 de maig de 2023by Contingut Blog0

Més d’una seixantena de persones han participat aquest any en la Jornada del Clean Up Day Argentona 2023 amb el resultat de 1.010 Kgs de residus retirats i la implicació de diversos col·lectius.

Els alumnes de 4rt d’ESO de l’Escola Freta i l’Institut d’Argentona han realitzat el servei comunitari a l’activitat, aquests últims acompanyats pel professorat, els alumnes de 2n d’ESO de l’INS Argentona han col·laborat en activitats paral·leles, i l’Escola de les Fonts ha donat suport a la difusió i la promoció a la participació.

Els coorganitzadors, “Ajuntament d’Argentona”, “Consell Local per la República” i “Grup de Muntanya d’Argentona” volem donar les gràcies als centres educatius i el seu professorat, a totes les persones que han participat fent la inscripció a l’activitat a través del web del GMA o de manera presencial, als “Amics de les Fonts” que cada any ens donen suport pel que fa a la localització de punts bruts, i als nostres companys del GMA que formen part de l’organització de la “Marxa de les Fonts”, que ens han donat suport en aquest dia tan significatiu per la preservació del medi natural.

Finalment, volem agrair el suport de Ferreteria l’Equip per estar cada any al nostre costat amb el patrocini del material, d’inestimable ajuda i suport per l’organització.

Entrevista a Sílvia Requena (Let’s Clean Europe) ‘A Mig Matí’, amb Ferran Egea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *