SECCIONS

GRUP DE MUNTANYA D'ARGENTONA

CURSES DE MUNTANYA

Coordinador: Jordi Ferrer

Ja fa uns quants anys que les curses de muntanya han fet forat dins del món muntanyenc  i  Argentona no n´ha estat pas una excepció.

Era el 2003 quan,  sota l´empenta d´en Miquel Banchs, s´engegà la 1ª Cursa de Muntanya Castell de Burriac.  Nom al que s´hi afegiria  després Trofeu Pere Asturiano en record del nostre bon amic mort l´any 2005 en accident de muntanya. Però seria  a partir del 2011  que se la començaria a conèixer també com a  Burriac-XTrem, nom que s´aniria consolidant i amb el que  se la coneix  actualment. Avui dia, es un   referent important dins del circuit català de  curses  de muntanya  i  l´activitat  que dona més ressò  a l´entitat.

Ara,  de la mà d´en Jordi Ferrer que es qui   dirigeix darrerament la seva organització,  tant  la Burriac-Xtrem com les dues menors que la solen acompanyar, la Xic-Xtrem i  la Cani-Xtrem, constitueixen el ventall de Curses de Muntanya que el GMA ofereix actualment dins el seu marc  d´activitats.

BURRIAC BIKERS

Coordinadora: Susanna Castellà

El perfil dels integrants és variat. Des de membres amb una elevada experiència dins aquest món, fins a integrants que el que busca és fugir de la rutina del trail i de tant en tant surt a rodar amb les dues rodes.

La modalitat que més es practica és el Cross-Country, tot i que hi ha qui es decanta per un rotllo més Enduro. Sigui com sigui, pujant, baixant o bé rodant, el nostre objectiu és comú: passar-ho bé pedalant.

BURRIAC RUNNERS

Coordinador: Sergi Cabrespina

Coneguts des de ja fa uns anys com a Burriac Runners , la secció de Trail està format per un grup de gent d’Argentona i rodalies als que els agrada la natura i gaudir-la sobretot corrent. Des del l’any 2015 formen part del GMA i com a club de la FEEC.

El perfil de corredor del grup és ben variat, noies i nois de totes les edats i nivells.

I com a objectiu simple però molt valuós: gaudir de l’esport, de la gent i aprendre els uns dels altres.

SENDERISME I ALTA MUNTANYA

Coordinador: Emili Penya i Xavier Petit

Una Secció destinada a aquells que us agraden les bones caminades i enfilar-vos per aquestes muntanyes del nostre entorn tot descobrint els meravellosos racons que s´hi amaguen. Gaudireu de l´esforç i del paisatge en bona companyonia i de retruc coneixerem una mica més el nostre país.

Aquí hi trobareu des de rutes senderistes d´un dia o cap de setmana per diferents indrets de la muntanya baixa , excursions i ascensions més llunyanes pel Pirineu i alguna que altra sortida amb raquetes de neu. Això sense oblidar els jubilats de “Dimecres al Bosc” i les seves sortides matinals de tots els dimecres.

N´hi ha per tots els gustos i nivells d´exigència i dificultat i la seva programació la podeu trobar al calendari anual d´activitats de la nostra Web.

SORTIDES FAMILIARS

Coordinadora: Carme Gòdia

Aquesta Secció inclou sortides per l´entorn proper d´Argentona a l´abast de tota la família. Des dels avis i les àvies fins els nets i les netes passejarem per camins i corriols descobrint tresors naturals i culturals a prop de casa nostra. Basses, masies, bosc i camps de conreu.

Fem caminades amb distàncies i desnivells assequibles un diumenge cada més seguint la programació del calendari anual d´activitats de la nostra Web.

Animeu-vos ! Gaudirem plegats !

MATERIAL I ROCÒDROM

Coordinador: Josep Saleta

El GMA disposa de material de muntanya ( arvars, raquetes, grampons i piolets ) a disposició de les persones interessades. Per poder accedir a aquest material cal posar-se en contacte amb el coordinador Josep Saleta (616488754) per tal d´acordar amb ell dia, hora, lloc d´entrega del material i les condicions de la cessió.

Aquest servei està obert a tothom amb el ben entès però, que per als socis de l´entitat es un servei gratuït i preferent.

Quant a la utilització del petit rocòdrom de l´entitat, els interessats també s´ hauran de posar en contacte amb el mateix Josep Saleta (616488754) per tal de saber-ne les condicions d´us i els horaris disponibles.