Lorem ipsum dolor sit amet, adipisc ing elit, consectetur adipiscing elit. Duis ut ligula leo adipiscing elit.

PHONE:           0035 244 58 265

E-MAIL:           info@example.com

ADDRESS:      Rohr PL 989, NY

Instagram
Burriac-Xtrem-Portada

Burriac Xtrem

Burriac-Xtrem-Edicio-2019

LA BURRIAC XTREM '21

Després d’aquest llarg període de limitacions i pandèmica tots tenim ganes de tornar a gaudir de posar-nos el pritall i tornar a competir, començar a buscar nous corriols i marcar el circuit amb les nostres cintes i fletxes, abraçar-nos a l’arribada a la plaça Nova i, com no, l’entrepà de botifarra, encara que s’estan posant de moda els entrepans vegans. És per això que des del GRUP DE MUNTANYA D’ ARGENTONA comencem a posar-nos en marxa per enllestir la 19a edició de la BURRIACXTREM, trofeu PERE ASTURIANO. Tenim la catifa pel carrer Gran preparada, tots els col.laboradors i voluntaris (més de 200), espònsors i institucions a punt.

La BURIACXTREM és una cursa totalment consolidada, tant en l’àmbit d’organització com de participació,  amb el segell inconfusible del Grup de Muntanya d’ Argentona i amb els gairebé 200 voluntaris, que des d’aquí volem agrair la seva desinteressada col·laboració. També volem fer menció als comerços locals, empreses col·laboradores, propietaris forestals i administracions que sense ells aquesta gran festa que és la BURRIACXTREM, no seria possible. A tots ells, moltíssim es gràcies!

Des de l’organització creiem adient mantenir els mateixos circuits per un període de dos anys. Pensem que d’aquesta manera donem oxigen a aquestes muntanyes tan saturades de visites, i també contribuïm en la conservació de camins i corriols. De cara al futur pretenem mantenir aquest format de repetir els circuits dos anys seguits de manera que els participants puguin competir amb ells mateixos d’un any per l’altre. Un altre aspecte de millora són els temps de tall, a partir d’ara s’incrementaran a 4 punts.

ENTRENAMENT 01

19 de Setembre | 3 Nivells

ENTRENAMENT 02

3 d’Octubre | 3 Nivells

ENTRENAMENT 03

17 d’Octubre | 3 Nivells

TRAIL 17 KM

Quilometratge: 16’18 km
Desnivell: 1000m +
Temps màxim 3h 30′
Nombre participants: 500 corredors

Tall CASTELL DE BURRIAC  KM 11,5 12:00 h

Tall CAN FERRATERS  KM 14,5 13:00 h

Control de Pas TURÓ DE MATACABRES KM 6

AV1 FONT DEL CASTANYER  KM 3
AV2 MATACABRES KM 6
AV3 CASTELL KM 11,5
AV4 CAN FERRATERS KM 14,5

100 primers inscrits 22€
101 – 300 inscrits 27€
301 – 500 inscrits 32 €

*Apartir del 1 d’Octubre 32€ 

TRAIL 28 KM

Quilometratge: 27’83 km
Desnivell: 1.766 m+
Temps màxim 5h 30′ 
Nombre participants: 300 corredors

Tall CASTELL DE BURRIAC KM14 11,30 h
Tall FONT PICANT  KM20 12,15 h
Tall CAN FERRATERS  KM24  13:00 h

Control de Pas TURÓ DE MATACABRES KM 10

AV1 FONT DEL CASTANYER  KM 6
AV2 MATACABRES KM 10
AV3 CASTELL KM 14
AV4 FONT PICANT KM 20
AV5 CAN FERRATERS KM 24

100 primers inscrits 27€
101-200 inscrits 32€
201 – 300 inscrits 37€

*A partir de 1 d’Octubre 37 €

Burriac-Xtrem-Recorreguts

RECORREGUT

Aquest any toca estrenar recorreguts. Com organitzadors sempre ens plantegem a l’hora de dissenyar els recorreguts cap on tenim que tirar cap camins mes exigents i mes durs o mes corribles, aquest any creiem que no tindreu tantes “parets” però serà igual de dur i potser una mica mes ràpid esperem que vos agradin.
Les dues curses transcorren íntegrament pels termes municipals d’ Argentona, Òrrius i Cabrera de Mar dins del Parc Natural de la Serralada Litoral, gaudint una vegada més del tresor incomparable del nostre entorn de bosc mediterrani de pins i sureres, flora i fauna, però sobretot, de camins i corriols que ens faran xalar de valent amb la cursa, pujant al Turó de Cirés (484 m), sostre d’ Argentona i al Castell de Burriac (392 m).

Sortirem de la Plaça Nova carrer Gran amunt direcció al bosquet de can Serra, torrent del Collell d’aquí farem unes siga sagues de pujada per la brolla d’Albada per anar escalfant i baixada cap a la font d’en Quicu, can Mantraset i la Font del Gavatx, tornem a pujar direcció font del Castanyer, aquí ens enfilarem cap al Pujolar pel corriol que altres anys era de baixada seguirem cap l’esquei del Ros, primer avituallament i corriol de baixada cap a cal Ermita continuem pel torrent de can Patota pujadeta de quasi 2 km fins al coll de Gironella, aquí agafarem el corriol de la font d'en Quicu fins el Turó de Matacabres, pla dels matxos, segon avituallament i baixada direcció la Font d'en Cintet, tot seguit pujada per la brolla d'en Nadal, per pujar i patir ``la Bèstia`` i Turó de Cirés, baixarem cap a la bassa del senglar, Banyadores i la Creu de l'Abellà, agafem aire abans de la cronoescalada de les Bruixes.

Burriac-Xtrem-Les-Bruixes

ARRIBADA AL CASTELL I AVALL QUE FA BAIXADA

I al Castell de Burriac, tercer avituallament i baixada fins al Coll de Codera i Santa Elena d'Agell, aquí encararem el mur del Turó dels Oriols, tornem a baixar fins a les roques Encantades, la Barca i la Font Picant, quart avituallament i pujada cap a la barraca del Gitano i arrels amunt, creuem la pista de Burriac i pel camí antic de Burriac baixarem cap a la Font del Ferro,d’aquí anirem a buscar la dura pujada de les fonts de les Oliveres i Cua Llarga per a anar a sortir al Mal Pas i últim avituallament, cap al Pujolar un altre cop i d'aquí començarem el descens pel corriol ``del cactus`` pel bosc d'en Sirvela amb vista panoràmica d’ Argentona on, al bell mig de la vila, ens espera la catifa al carrer Gran.